niklas-stroemberg.jpg
Niklas Strömberg, vd Aircano.

Niklas Strömberg ny vd på Aircano

Niklas Strömberg är ny vd på Instalcobolaget Aircano. Niklas tar över ledningen av ventilationsbolaget då tidigare vd Tobias Eriksson tagit rollen som affärsområdesansvarig för Instalco Öst.

- Jag vill få Aircano att växa vidare genom att effektivisera vårt arbete ytterligare ett steg. Jag vill engagera personalen genom att se varje anställd som en genuin individ och locka fram viljan för utveckling samt bidra till ett bredare samarbete inom Instalco, säger Niklas Strömberg.

Niklas Strömberg är 37 år och var redan som 16-åring praktikant på Aircano då ventilationsyrket sedan länge funnits i släkten. Efter att han arbetat på flera olika företag som montör, servicetekniker, injusterare och projektledare kom han tillbaka till Aircano 2015.

- Jag har alltid haft ett sug och nyfikenhet kring att utveckla och förändra och när möjligheten dök upp att få ta över som vd, lät jag tanken sjunka in och jag visste redan innerst inne att det var detta jag ville göra, säger Niklas.

-Känslan av ett sammansvetsat gäng och härlig drivkraft med bred kompetens får mig att känna stolthet för Aircano.

Aircano är ett Stockholmsbaserat ventilationsbolag som grundades 1993. Bolaget är specialister på fastighetstekniska installationer och service inom ventilationsområdet. Aircano har under 25 års tid arbetat med att optimera ventilation, komfort, ekonomi och miljö i fastigheter.